Welkom op mijn website!

 

Mijn naam is Ellie Fokkinga en ik ben een kunstenares die zich specialiseert in het schilderen van vrouwenfiguren. Ik heb altijd een natuurlijk talent gehad voor tekenen en schilderen, maar pas op 60-jarige leeftijd besloot ik om mijn droom waar te maken en naar de kunstacademie te gaan. Sindsdien maak ik met veel plezier mijn eigen werk, waarin ik mijn passie voor schilderen laat zien.

 


Ik houd van mooie, gracieuze en stijlvolle vrouwen, die ik in al hun schoonheid en gratie probeer neer te zetten. Mijn inspiratie vind ik in de mode, de kunst en mensen in de dagelijkse werkelijkheid. Ik schilder met gevoel en emotie en probeer dat over te brengen op het doek. Ik wil dat mijn schilderijen je fascineren, waardoor je als kijker het doek ingetrokken lijkt te worden. Dat ze je uitnodigen om nieuwsgierig te zijn, om je te verwonderen, om de sierlijke pracht van het vrouwelijk lichaam te omarmen en om betoverd te raken door de intensiteit van het schilderij.


Ik werk vooral met acrylverf, maar soms ook met olieverf. Ik schilder meestal op groot formaat, zodat ik de details en de expressie goed kan laten zien. Mijn stijl is figuratief, maar met een eigenzinnige twist. Ik gebruik typische kleuren en speel met licht en contrast om mijn schilderijen levendig en dynamisch te maken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen als kunstenares maar blijf trouw aan mijzelf en aan mijn stijl.


Het resultaat is een collectie van unieke en originele schilderijen, die je op deze website kunt bewonderen. Ik hoop dat je geniet van wat je ziet, en dat je net zo enthousiast bent over mijn werk als ik. Als je interesse hebt in het kopen van een schilderij of gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier. Ik hoor graag van je!


Bedankt voor je bezoek aan mijn website!


Maak jouw eigen website met JouwWeb